Loading...

Silikonová forma Shot na likérové špičky

Silikonová forma ve tvaru malých skleniček. 8 formiček.

229 Kč
1
Skladem > 10 ks
Potřebujete s něčím poradit?
Zeptat se
Chcete hlídat cenu a dostupnost?
Začít hlídat

Silikonová forma, vhodná na výrobu ledových panáků, ale také skvělá na Likérové špiky. Ano, v této formě lze vyrobit Likérovou špičku, která Vám díky silikonové formě půjde lehce vyklopit a vy tak docílíte tolik oblíbeného mono dezertu v podobě Likérové špičky.


Forma na likérové špičky je vyrobena z měkkého silikonu a tak Vám led, ztuhlé těsto, Isomalt, čokoláda, želatina aj. , půjdou krásně vyndat. Forma je určena na nepečené zákusky i mrazení, bohužel výrobce neuvádí do jaké teploty lze formu použít a tak nemůžeme formu doporučit na pečení. Po každém použití je nutné formu důkladně omýt v saponátu a nechat osušit, popřípadě jí lze mýt v myčce nádobí.


Formu při práci, umisťujeme vždy na rovný podklad, to proto aby skleničky měli rovné dno po vyklopení. Silikonová forma má celkový rozměr i s rantlem 26x13,8cm. Jednotlivé panáky/skleničky mají vnitřní průměr 4,5cm – na formě jsou po 8 kusech. Hloubka jednotlivých skleniček je 5,7cm, dno skleničky je 1,2cm a vzniklá sklenička bude mít 2,6cm vnitřní průměr. To znamená, že při tvorbě likérové špičky vznikne dutý komínek, který lze naplnit likérovým krémem.

Nejdříve tedy naplníme skleničky směsí Bolero ( tmavá část, kterou necháme v lednici dostatečně ztuhnout. Následně vyloupneme z formy. Takto připravenou sklenku ponoříme do rozpuštěné čokolády, tak aby nám nezateklo velké množství do vnitřku, kam se bude následně po zaschnutí čokolády, plnit Topmix ( likérový krém ). 

Takto hotovou Likérovou špičku, můžeme položit na mono podložku a ozdobené trochou smetany, ihned podáváme.

Zástupce výrobce v EU
CakeSupplies
Casablancaweg 20 1047 HP Amsterdam
info@cakesupplies.com
www.cakesupplies.com

Pro práci s čokoládou se vám bude hodit

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství - Cakesicq

Temperovací přístroj na čokoládu růžový včetně forem a příslušenství

972 Kč

Není skladem

Acetátová fólie 10ks 40x30cm na semifredo a čokoládu - Decora

10 ks PVC potravinářské fólie pro přípravu a oddělování semifredo. Rozměry 30 x 40 cm.

126 Kč

Skladem > 10 ks
1

Nerezová dekorativní lžička 17cm - Ibili

Nerezová dekorativní lžička je dlouhá 17 cm.

74 Kč

Skladem > 10 ks
1
DOPRAVA ZDARMA
Mini temperovací přístoj na čokoládu 1,8l červený - Martellato

Mini temperovací přístoj na čokoládu 1,8l červený - Martellato

Velmi elegantní a zároveň profesionální ohřívač čokolád a polev.

4 411 Kč

Skladem poslední 2 kusy
1

Lopatka pro práci s čokoládou - Wilton

Drátěná lopatka s dlouhou rukojetí umožní namočit cokoliv v čokoládě, zároveň na ní můžete pokrm nech

149 Kč

Skladem > 5 ks
1

Lžíce na zdobení s čokoládou - Wilton

Plastová lžíce pro nabírání čokolády, namáčení i zdobení různých dezertů. V bílém provedení.

55 Kč

Není skladem

Vytvořte originální čokoládu pomoci čokotransfetu

Transfer fólie 40x25cm Cuivres - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Cuivres

64 Kč

Skladem > 10 ks
1

Transfer fólie 40x25cm Herbes Folles - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Herbes Folles.

63 Kč

Skladem > 5 ks
1

Bombasei transfer fólie Mikado 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Skladem poslední 3 kusy
1

Bombasei transfer fólie Noty 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

61 Kč

Na objednávku 4-8 dní
1

Transfer fólie 40x25cm Opulence - PCB

Transfer folie na čokoládu. Rozměr 40 x 25 cm, vzor Opulence.

63 Kč

Skladem > 10 ks
1

Bombasei transfer fólie Růže 36,5 x 25 cm

Rozměr: 36,5 x 25 cm (vzor cca 33,5 x 23 cm) Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na prali

69 Kč

Skladem 4 ks
1

Recenze

zdá se prima